Köpvillkor inom Sverige

Leveranstid:
Din beställning skickas vanligtvis med Postnord och når dig normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vid order om flera par skor eller större leveranser sker transport med DHL. Kontakta oss om avvikande leveranssätt önskas. Du får en avisering när paketet anlänt till ditt utlämningsställe. Har du uppgett ditt mobilnummer vid beställningen så får du avisering via SMS, i annat fall via e-post.
Om någon produkt inte finns i lager kontaktar vi dig via e-post med besked om leveranstid. Du har då möjlighet att avbeställa om leveranstiden upplevs för lång.

Fraktkostnad:  
Vi tar en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett orderns storlek. Fraktkostnaden återbetalas inte vid retur.

Retur och ångerrätt:
Som privatperson har du enligt lag alltid 14 dagars full retur- och bytesrätt från den dag du mottagit varan. Varan ska vara i nyskick vid retur, men du får naturligtvis prova t.ex. skor inomhus för att känna hur de passar.

Byte av storlek eller vara
Om du vill byta eller jämföra två storlekar får du gärna kontakta oss via e-post eller telefon för rådgivning innan du returnerar. Då har vi större chans att hitta det som passar just dig. Jämför storlekarna i lugn och ro och bestäm sedan vad du vill returnera. Vid byte skickas den nya varan fraktfritt från oss. I samband med byte bjuder vi även på frakten för returvaran om du använder bifogad returfraktsedel.

Retur
För att underlätta returhanteringen, och i de flesta fall även minska fraktkostnaden, kan du använda returfraktsedeln som medföljer leveransen. Att använda vår returfraktsedel kostar 49 kr och dras av vid återbetalningen av varan. Väljer du att returnera på annat sätt står du själv för fraktkostnaden.

  • Skydda originalförpackningen (t.ex skokartongen) med omslagspapper, påse eller liknande så den inte skadas av tejp eller fraktsedel.
  • Fäst returfraktsedeln på returpaketet och lämna in till närmaste ombud för Postnord eller DHL servicepoint, beroende på fraktsedel.

Minderåriga:
Du måste vara minst 18 år för att beställa varor från oss.

Användarkonto:
I samband med din första beställning skapar du ett personligt användarkonto. Detta kan du komma åt under rubriken Mitt konto när du har loggat in. Användarnamn och lösenord skickas till dig i ett e-postmeddelande.

Betalningsalternativ:
Kortbetalning. Visa eller MasterCard. Betalas i samband med beställningen. Vid eventuell retur återbetalas summan för de returnerade varorna direkt till ditt kort-konto.
Swish. Betalas i samband med beställningen. Vid eventuell retur återbetalas summan för de returnerade varorna direkt till ditt Swish-konto.

Faktura. Kontakta oss om du föredrar att betala mot förskottsfaktura. Till kontaktsidan.

Reklamation:
Om du fått en felaktig eller skadad vara ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt. Då kan vi tillsammans lösa det på bästa sätt. Skråmträsk (Skråmheden AB) följer konsumentköplagen och övriga lagar som reglerar e-handel. Vi följer även ev. rekommendationer från Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Priser:
Alla priser anges inkl moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Personuppgifter och integritet:
I vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR.


Köpvillkor övriga Europa

Kontakta oss för information.